برپايي نمايشگاه صنايع‌دستي در جوار جشنواره انار بادرود

به گزارش ميراث آريا(chtn) و به نقل از روابط عمومي اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري شهرستان نطنز احمد رضا قاسمي رئيس اداره ميراث فرهنگي اين شهرستان ادامه داد: يکي از تغييرات محسوسي که در چهارمين جشنواره انار اتفاق افتاد، گستردگي سطح نمايشگاه بود.

وي تصريح کرد: در اين نمايشگاه که از استان‌هاي اصفهان، تهران، مرکزي، فارس، آذربايجان شرقي، کردستان، خراسان رضوي، اردبيل و همدان حضور داشتند، بيش از 50 غرفه داير شد که در اين غرفه‌ها محصولات صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان‌ها و همچنين پوشاک و مواد غذائي در معرض ديد و بازديد علاقه مندان قرار گرفت.

رئيس کميته نمايشگاه‌هاي چهارمين جشنواره بادرود در زمينه علت گستردگي سطح نمايشگاه امسال گفت: اين نمايشگاه ويتريني است براي عرضه و نمايش محصولات فرهنگي و مي‌تواند يک ابزار و زيرساختي باشد.

وي ادامه داد: چون در سال‌هاي قبل استقبال قابل توجهي از اين برنامه شد و بيشتر علاقه مندان به هنر و فرهنگ، نسبت به کوچک بودن فضاي نمايشگاه، معترض بودند لذا امسال پيشنهاد گستردگي نمايشگاه مورد استقبال اعضاء کميته برگزاري جشنواره قرار گرفت.

در اين نمايشگاه ضمن عرضه محصولات خوراکي و پوشاکي سنتي و آثار صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي از چند استان مهم کشور، نمايشگاه حيات وحش، جاذبه‌هاي طبيعي و آثار تاريخي منطقه با استعداد شهرستان نطنز هم به نمايش گذاشته مي‌شود.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 1389081758